Deprimerad?

Är det såhär det känns att vara deppad?.. Vet inte hur jag ska göra. Måste verkligen få mig själv att må bra, vill inte slösa mitt liv på att vara ledsen för inget.

Eller inget o inget vet jag inte. Hoppas att det är hormoner som spökar eller nått. Funderar på att lägga mig snart, gå upp tidigt och typ promenera lååååångt i solen innan skolan börjar, bara gå ensam och rensa tankarna. Det ska bli skönt.

Ingen förstår mig. Folk tror sig förstå, men det gör dem inte och jag vill inte ha medlidande, utan snarare användbara tips på hur jag ska klara mig ur den här formsvackan.

Jag säger som min pappa:
Oroa dig inte, för det gör jag.

Can I be your flower?

image59
Love needed.

Uppdatering

Skriva för webben inspirerar KG elever
Att man ska få med huvudinnehållet i rubriken har jag fått lära mig på skriva för webben kusen som några av oss KG elever går på. Allt babbel har nog lyckats knapra sig in i min hjärnvävnad något,

Snygga föreläsare lär ut bättre
Babbel är det första jag här när jag ser en ovårdad mindre snygg person föreläsa. Vi kan inte ro för att vi lär oss mindre när vi är ointresserade. Pilla hit snyggingar så lär alla sig mer!

Gabriella tycker om ironi
Jag skrattar ofta åt mig själv, och jag har dålig humor.

_____

Varför blir jag ofta dålig med uppdateringen?
1. Inga kommentarer
2. Inget att skriva om
3. Inget bra nick till wordpress som jag eventuellt snarast ska byta till pga designen
3. Jag har det bra utan blogg
3. Jag upprepade nyss 3 tre gånger.
_____

Män är sliskiga. Tror inte på undantag. De vill bazz, bazz och bazz. Hur fan kan de tro att de kan få en till chans? Sorry dudes. One shot, one opportunityyy.


MVH

Gabriella

* btw väldigt oseriöst inlägg, pedagogik har inget med utseende att göra.


:) workkkz

Inlägg från söndag:

Hey people,
Har nyss kommit från jobbet, ganska trött, men kunde ha varit värre.

Ska plugga nu, typ pilla klart på träningsdagboken, kolla igenom lite matte och NK-provet på tisdag :)


Allt rullar på...


// Gabby

Hey folks!

:) Idag har det varit en okej dag. MaB provet gick väl bra, hoppas jag. Men det är inget jag oroar mig över :P..

blablabla, juste, ska byta blogg till wordpress istället, men info om det kommer snart, ska bara komma igång, pallar inte med blogg.se xD

Haha! Checka in miniglassen! Den var såå jäädrans god :) Och och Vale delade på ett paket ^^


image58

Barn - Framtid

Alla är eller har någon gång varit ett barn. Vi föds, vi lever, vi får kanske egna barn, vi dör. Kretsloppet fungerar, allt är byggt på förnyelse.

När någon människa skadar ett barn, en av våra nya byggstenar som är helt oskyldiga och knappt vet vad livet är, ännu mindre döden, så vet jag inte hur saker hänger ihop.

Målet med livet varierar beroende på hur man är som individ. De flesta vill uppnå någon form av lycka, som mestadels är ett resultat av kärlek. Kärlek är någon som alla vill känna.

Ni förstår säkert att jag kom att tänka på detta p.ga lilla Engla. Ett oskyldigt barn som mötte ett grymt öde. Hela sverige sörjde och väldigt många tände ett ljus för henne. Det tycker jag är en fin gest, men hur ska detta hjälpa? Hur blir världen en bättre plats att leva på?

Varje dag dör hundratusentals barn, antagligen blir tusentals våldtagna och mördade. Hur kommer det sig att Engla kommer att bli ihågkommer, och andra barn som blir utsatta aldrig ens får en kram för att de lever. Ja, jag vet att Engla bara var ett barn, men det finns så många andra barn, och ingen av dem betyder mer eller mindre för mig. Men jag kan inte tända ett ljus för varje person som lider i världen, jag kan inte och jag vill inte! Hur ska ett ljus hjälpa? Det enda jag bidrar till är att jag konsumerar mer. Jag vill inte vara en del av detta.

Jag tycker att ni borde tänka om, öppna era ögon och försök att inse att ni inte är ensamma och att mycket händer bakom stängda dörrar och på platser ni aldrig komemr att besöka. Hur många barn i Kina, Brasilien, Indien, Usa m.m. möter Englas öde dagligen?

Jag vill göra något, men jag vet inte vad, ett inlägg på min blogg gör ingen skillnad, men alla kan ju göra något.

Må alla människor som gått samma öde, som Engla,  tillmötes vila i frid. <3
image57
Foto: Peter Mattsson

Do you really need love?

De flesta skulle svara ja på denna enkla fråga. Men jag vill inte ha kärlek, eller jo till en viss grad, men den som stör mig är att jag ibland inte är redo för att ge kärlek till de jag tror jag gillar. Får jag kärlek känner jag mig mätt och belåten, samtidigt är jag för snål. Ett av mina nästa delmål i livet är att vara med generös när det gäller kärlek, inte snåla.

Kram..

Ny Nalle idag


Sony Ericsson k810i, :) Enkel och bra

yes.

" Vänskap  och kärlek har inget pris eller bäst-före-datum"
// Gabby
image56

Ångest? YAY.

Yes, no comments om en viss grejj på bloggen, men det var bättre och sämre än förväntat. Jag är en riktig cooler på att baka kladdkaka!

Juste! Jobbade igår och idag xD haha, det var kul. Alltid så snygga kunder. Tänker inte skriva var jag jobba här eftersom jag vet  att det finns stalkers.

blablabla, pallar inte skriva kul inlägg idag, byee <3

mums ;)

Haha, har precis städat. Just nu äter jag toast... :) Men vill inte äta för mkt då får jag inte plats med kladdkakan senare.  gaaah what to do?


kladdkakor.se

Underbar hemsida om man vill lyckas med bakningen ;)


Saknar sommaren :)

Ljuva sommar, saknar det så mycket. :) Den här bilden tog Vale på mig när vi vandrade igenom gamla stan.

image54

____
Dagen då vi gick ut 9an, :) Haha, donken direkt.
image55

Gym @ hälsofotum?

Yeas, welcome to gymmet. Haha, ja, jag har valt att lägga upp en bild på mig när jag gymmar.
image52     image53
Hälsoforum                                              Najaden

haha,märker man att jag har kul? Jag saknar Najaden, det var mys där och alla var så vänliga. Saknar alla gaaaah. :(

Vad känns det som?


.. det känns precis som innan man ska träffa någon man gillar. Man är rädd att det ska bli fel. En sten i magen, som ändå är fjärilar, men som är tung, man hoppas att den ska övergå till ett lätt glitter som förflyttar sig runt i sfären och bildar underbara ljus.. men på samma sätt kan den bli svart och sjunka, sjunka, sjunka.. och aldrig mer komma upp.. utan man endast känner kraften som trycker ned en så att man bara vill ligga i sängen, men hoppet om det glittrande stofftet finns...
image48

Yes, det är precis så jag känner mig just nu, vet inte hur det kommer att bli. Vill inte sikta för högt eller för lågt.. Vet inte heller vilken dörr jag ska öppna, försöker att hålla mig till att kika i brevlådan, men med det kommer jag nog aldrig någonvart i livet.


Skitzoo :D

Haha, alltid lika skitzo här på min blogg, inga läsare men jag skriver på ;)
Läste mitt horoskop, det stod något om att : he didn't really take the hint, try harder.  B) Raka puckar men endå ingen respons. HAHA, fail.

Och nu till mitt andra horoskop:
Gemini: Someone's voice will drive you up the wall. Remove yourself from the situation before you snap! 

HAHA! IGEN, jag kanske inte ska göra detta?

yeas indeead.

image46

En Jolt tack!

Ja folks. Nu så har jag blivit en av er. Coca cola i all ära, men 2x koffein gör skillnad. Jag är inget fan av koffeindrycker men det här blir man speedad av xD Haha! Lite känslig kanske?

image45

Dagen började chill, men jag orkade inte plugga i skolan. Gaah Ma B SUGER :D. Sen så drog vi till stadsbiblioteket och fixade bibliotekskort så att vi kan nörda vidare. Lite shopping blev det också :) Gjorde av med hela 79 kr! typ 30 kr kvar på kontot ;D.. om ni vill så kan ni lägga in lite pengar och stödja "Gabbys pengarfond". Pengarna ska gå till allt från graf-ritande räknare och nagellack!

Jag och snart en Jolt senare
image44
Tack Carro och Jocke som fick mig att dricka denna underbara dryck!

natti.

Snart säng. Plan på G. Vågar jag fullfölja den?

Natti// Gabby

Madonna - Like a prayer. - Låten säger allt.

 
En av världens, enligt mig, mäktigaste kvinnor :)

Home sweet home.

- Eller något åt det hållet.

FAN, jag orkar inte med att ge klara signaler till folk, och att de sedan låtsas missa dem. Carro förstår mig nog precis. Män och jag passar nog inte ihop. Ska gå och bli asexuell, eftersom tjejer inte är något för mig.
__ __ __
Men det finns så mycket som vill göra så att jag håller hoppet uppe. Jude Law är ett exempel.. Graaawr!
image41

Lockar :)

Har nyss duschat, mitt hår blev skitfint. Har hittat min trollslända som man har i håret, den är gammelguld-färgad med små bruna glasstenar. :)



Ska snart till pappa, det blev lite sent idag, har fortfarande inte pluggat... gaaah. Not learning from my mistakes.

Folks, har ni tips på en bra kamera? Den ska helst vara svart och billig :P  ...

Beijooos! // Pussar!

Gym? Nej, maskletande.

Vi skulle börja med Nk uppgiften, så jag begav mig till bäcken för att studera den. Vi hittade en massa intressant. Men så skulle vi till gymmet, ack. klockan är 15.17, och gymmer verkar stänga 16 på lördagar :P haha, så det blir inget gymmande för min del idag. Ska nog plugga MaB på riktigt, och försöka få in twisten :)
Puss!
image37
Chuck, kiss me or i'll eat up your soul!

KONTAKTANNONS


Min syrra tyckte att jag ska leta en efter en kille:
Person av det motsatta könet.sökes Jag ställer inte många krav. Du ska helst ha brunt hår, piercing i underläppen, ev också i ögonbrynet. Lyssna på bra musik (Rock), ha på dig färgglada kalsonger, vara ca 10 cm längre än mig. Går du i min skola? BRA. :)  Bra.. då vet du att du bara behöver lägga in en stöt så är jag din.
image36

Austin Powers

Do I make you horny, baby?image35
En man som visar vad han vill. Han är ful men charmig, hans tänder är äkliga men.. näe det finns ingen kompensation för det, men! Ni förstår nog mig. Fler ärliga män behövs, vill ni bara låta er hornyness blomstra, säg det! Ingen orkar men att ni ska luras och låtsas älska oss flickor.

Fredagkväll i ett ensamt hem.

Some friends are gone. I don't really know what i should think.


Jag sitter ensam i mitt vardagsrum. Värmen från min laptop är det enda som håller mig varm. TV:n står på i hög volym för att jag inte ska känna mig lika ensam. Finns inget färdigt att äta, ingen sms:ar eller ringer. Lyckat Gabby. Folk måste altid klaga när man inte har tid, men just den dagen folk behövs som mest kryper de in i sina skal och gör inget för att bidra till mitt välbefinnande.

Om jag inte tycker om ensamheten? Jo det gör jag. Jag älskar att sitta ensam hemma. Ingen press, inget tjat, ingen som klagar, ingen som bestämmer vad jag ska göra och inte heller finns det någon som måste babbla om något jag är totalt ointresserad av.

Fast, ibland, ... en tiondel av tiden undrar jag: Tänk om detta är en av alla andra ensamma dagar som kommer? Man vet aldrig när man får träffa sina närmaste igen. Så, min slutsats, av min lilla obefintliga analys som inte alls framfördes i denna text är följande:

*Njut av den tiden ni har med dem som ni  bryr er om, ni vill inte skiljas åt osams.

__    __    __   __
Why can't you give me a go?
image34

Blåst dator.

Ja, min dator har blivit omformaterad.

Dagen började med att jag skulle komma extra tidigt till skolan för att hinna göra min insändare på tyska. Men icke. Vaknade 25 minuter innan tåget skulle gå, så jag fixade mig snabbt o drog. Trodde jag skulle få en megautskällning av min tysklärare, men allt gick smidigt. Ska redovisa steg 8 på måndag istället. Carro lurade mig att jag skulle ha NP i TY idag, men så var inte fallet.

Har precis städat skåpet och lämnat några böcker jag inte ska använda mer.

Puss hej!

Cya.

Hornyness.

Yeas folks. Here i am.

Trött som fan! Min laptop från skolan har dött, eller den ligger i koma, ska ta den till supporten imorgon, och hoppas på det bästa. Han kommer antagligen behöva att blåsa den på allt, så den får amnesi, och aldrig återhämtar sig.

Ja, mina Gossip Girl avsnitt ligger i den.. 2 kvar som jag hade sparat. Sheisse!

My men:
image33
Penn Badgley, Ed Westwick, Chace Crawford

Dem kommer ni att få se mycket mer av ;)

god natt peopley!

:) natti

Haha! Ja folks. Long time no see :) Har typ gjort allt annat än sådant jag borde göra idag :D men det är tanken som räknas.

Jag såg en väldigt snygg kille på tåget imorse. Jag tänkte typ lägga in en stöt, men vet i vad? Den sexiga killen var en brud? WTF! Vad händer med världen? :( Varför tänder jag på emokilar som visar sig vara brudar?

Skaffade linser igår, :P Kändes bra till en början men bara att komma hem skrek det FAIL opm dem. Ena sprack, och sved. Jag toh ur den, och fick hämta nya idag. Skumt att de inte ens kollqade till den gamla :S bra att folk litar på en. Naiva människor, KOm till skolan och skulle sätta i dem då, ain in daa aaass, tappade linsen i golvet ;D ahhaha Tänkte på alla filmer då folk säger: Oj jag tappade min lins!, och typ bara vill byta samtalsämne, men ja, man kunde faktist tappa sin lins:P Efter massa krångel i skolans lilla toalett, så hittade jag den. sköljde den och fick til slut in dem. SKÖNT. Men så märkte jag att det är fel styka, Satte på mig glasögon och shiittt vad bra man kan se :S Linser + Glasögon YAY. Hahahah, men ska nog snacka med dem, om man kan se bättre med glasöhonen uutanpå så måste dem ju vara fel visst?

Nu ger jag mig av till sängen, fattar inte att min tunna madrass alltid ligger halvvägs ner till govet när jag vaknar på morgonen, vrider mig på ett konstigt sätt och allt ramlar ner :S Aja, fårse om jag vaknar på sängen imorgon.

Pussination!