do u want to be my valentine?, -no.

Årets oromantiskaste dag, allt blir frampressat och falskt. Jag föredrar impulsromantik, som inte har en tanke bakom, utan bara känslor. Såna där smågrejjer som man gör för varandra varje dag. Vad är romantik för mig? Jo, när jag biter dit i kinden för att du är så god, och du skrattar för att det kittlas, hihi, du låter som en liten söt kattunge eller nått :P så kramar du mig och håller om mig, och jag vet att det inte är för att du måste, utan för att du vill :) <3

Just  det är värt merän alla chokladaskar och rosor man kan få tag på.. Men det betyder inte att jag inte uppskattar rosor och choklad (A).. haha.

Jag hade matteprov idag, det gick åt helvete. Fick nog ett svagt G på den.. från MVG till G på 1  minut.. :P men vad ska jag göra åt det? får skylla mig skälv för att jag inte pluggade. Men.. MVG i MaA iaf :).. Aja, på nästa prov så ska det gå bättre, jag får plugga över lovet.. :P  Annars så går allt annat också åt skogen.. NK-Prov imorgon, och jag bloggar, TY-Läxa till imorgon, och jag bloggar. Men jag har kommit underfund med att det är viktigare att leva i nuet, en att slösa all tid på plugg. Även om jag pluggar arslet av mig iaf.. men ja, som ni ser så har jag ganska många dubbla budskap i mina yttrande. Lagom är bäst.

Tyska kottar i en mattechock.. o.0

Hej kära blogg.
Som vanligt är man skitzo och snackar med och till sig själv. Me dagen idag har varit chill En lugn fredag. Imorse vart jag glad över att det inte var något morgonmöte i skolan, :P Så jag gick upp 9, fixade mig och drog till skolan med 9.40 tåget ;D Väl inne i tåget träffade jag... (gissa), nej fel, Despina :D Greken, haha! Hon är fett snäll :)

Tyskalektion 10.30, skittråkigt utan Carro :( Fredagarna var liksom våra, Både tyska och digitalt bögeri tillsammans!! Saknar dem fredagarna :P Nu har vi tema istället, buhu. haha :P

Sedan begav jag mig till lunchen, :P maten var faktist helt okej, eller snarare god. Ringde Vale från skolans toa, där hon berättade att hon hade ramlat :( Poor baby <3.
 
Vi hade Tema efter lunchen, och filmen som vi skulle se satte inte igång, haha så några elever från pararellklassen försökte ordna det så att alla andra skulle hinna se och så att vi slutade tidigare (6), men.. det gick bara en lite stund, ljudet fuckade sig :)

Ja, så satte jag och Carro oss på plan 5 och pluggade, Batman kollade asmycket på henne 0.o, palla att han ska låtsas spela svår .P hahahaha!!!
image12

färgstänkta brallor.

Ja, idag var det är fartfylld men kort långvarig dag. Dagen började med att jag inte kunde sova, och inte heller vakna imorse. Smidigt. Men jag lyckades brotta mig utt ur sängen ocg typ snabbstäda lite. Trodde mamma skulle komma idag.

Kom till skolan, fick typ reda på (för andra gången) att vi skulle jobba med den skitiigatråkiga etikdagboken. jag orkar inte längre. Varför ska allt ta så mycket tid*? Värdefull tid.

Men hur som helst, jag kom på lite grejjer att skriva om, men jag är långt ifrån klar. Skulle ha idrott efter lunchen, men efter min korta nattsömn så valde jag att skippa idrottskläderna. Väl i skolan sa jag det till läraren, Erik, att jag inte skulle vara emd på idrotten, för trött. det skulle ju bli olovlig frånvaro. Efter 5 minuter kom jag på att jag hade tandläkartid samtidigt som idrotten, det blir lovlug frånvaro då 0.o.... (*jippieee*).. Ja men det var ju inte kul att slippa en lektion :P

Efter tandläkarbesöket drog jag till Rissne för att träffa Sandra. Vi skulle börja på en Tecking/Måleri-kurs idag. Det var liite idiotiska saker vi fick lära oss idag. (Gult och blått blir grönt), endå så ville en kille prova med blå och rött?.. asså neeej jag orkade inte. Tur att det fanns såna där kylskåpsmagneter med ord på som man kan leka med. "Jag har orgies" Fick jag till :) *glad*

Jag var fett hungrig också, köpte en "Donut", och äkliga rostade bönor innan kursen, sen lite innan :p ahha efter vår bussresa till Hallonbergen så ville jag ha en sån där energybar med hasselnötter, det var mums! .. Kursen var som sagt.. nja inga kommentarer, hoppas på bättre nästa gång. 9 tillfällen kvar. Efteråt fick jag hungerattack, ville äta allt. Men slutsligen så köpte jag en kanelbulle och festisar 3-pack, sandra fick en :)

Nu sitter jag här, boring at homeee, ska nog sova imorgon.

Saker att göra som jag har skrivit in i loggboken:
* Räkna matte (B) enligt planeringen
* Bli klar med etikdagboken
*Mytuppgiften
*nån skit till.. möööh! ORKA! :) men jag älskar Globen iaf :P