Morgonpigg?

Bad news. Blondinsimon lade ned sin blogg, fast han hade medgång, 138 unika efter 1 dag!
Hey folks!
Jag är så himla trött idag, orkar inte.. vad säger jag :P hahaha jag är typ hyffsad pigg idag. :) sov sent vaknade vid 11 tiden, sen nu sitter jag på min varma gosiga säng och myser med min laptop. Vet ni en grej? Nej det kan ni inte veta innan jag har berättat. Jag tror att jag har kommit över min besatthet över en person. Happy å hans vägnar.

Allt gick bra igår, eller inte egentligen men hyffsat. Satt i skolan till 16.30 för att skriva mitt uppdrag klart, åkte hem, utan att läsa igenom den 8). Får hoppas på att läraren typ inte ser alla slarvfel, hahah!

Klockan 18 typ skulle jag hem till Vale, men det blev typ inte av, skulle hem till pappa och lämna min dator, men så sa typ Yohanna: Kom vi drar till gården. Visst tänkte jag.. efter lite sms:ande väntade jag på dem här på min hemort^^. de kom inte på 1 timme, jag smsar, på 2 timmar så får jag typ veta att de är på väg.. Hm.. 3 min med tåg tar 3 år för dem. Så kom de hit, Yohanna var i ren panik, eftersom hon hade vip-biljetter till Chrisbrown, men inte var 20, sen blev chocken större, de kollade inte leggen. Ja så fick man lyssna på hennes tjaat hela kvällen ;)

Men jag har saknar mina två töntiga kompisar, typ jag har blivit dissad varje fredag på grund av Vales, typ varma hjärta gentemot människor. Och jag har dissat på veckodagarna på grund av plugg. Men det ska bli ändringar.

Med en man mindre i mitt liv, har jag mer tid till mina tjejkompisar^^

Men en ny man skulle inte sitta fel? ;) (Jag tror, seriöst att jag har något mansrelaterat tvångssyndrom, tänker på olika män hela tiden, ska nog söka hjälp om det inte går över, ele rom det går överstyr).

Tchau galerraaaa :D


Tyska snart..

Sitter på plan 5, snart måste jag bege mig av till tyskan. :) börjar om 4 minuter. Det här blir skitkuuull, carro ska go:a for it idag ;)

Tchau!


Pluggination.

Today was a great day. :)
Batman gav med sig, mer säger jag inte.

Jo, just nu är jag typ klar med uppdraget, lite källkritik och sammanfattning kvar ^^.. känns hyffsat bra, men jag är lite rädd. Det brukar alltid könnas bra, men när betygen kommer på EDS så skriker det FAAAIIILLL.

:P Men life goes on, no A+es, but loooootttt of men ;)

Take care of you.

Nattplugg och en festis med Ninja

Ja, skola imorgon, plugg nu. Nätterna är långa och dagarna korta. Jag och yaninja har en åtgärdsplan för att fixa uppdraget. Plugg imorgon. Jag har ett nyttspråk. Vem kan klura ut mitt nya motto: I have to pluggination before i get to my bazzination. I Hope it's only in my imagination. puss(y)nations! (k)

btw, tänk på miljön :)

catfight @ KG Globen

Yes people! Just nu blir det lite konkurens.
Blondinsimon har fått några personer emot sig. Personangrepp (not) på hög nivå här. Tyvärr tänker jag inte skriva ut den andra bloggens namn för det vore att gräva sin egen grav.

btw tänk på miljön :)

Dear diary... 0.o

Hey folks!
God morgon på er, jag är så jävla schizo idag igen ^^.. gillar att skruva för mig själv tror jag, brukar prata för mig själv IRL också.

Idag hade jag tänkt att prata lite mode, vilket var lääänge sen jag gjorde.

Killar, vad tycker ni om modet för män i år? Vill ni verkligen klä er engelskt-snobbigt för att passa in? Det är ju mycket snack om grupptruck från tjejernas sida, att allt är såå svårt att de växer upp så fort osv, men! Ni killar då? Satt på tåget på väg hem en dag och där satt några yngre tonåringar, 2 killar med i princip spiderman kallingar, (no offence, det kan vara hett :P) och typ snackade om TV-spel, bredvid dem så sitter det två små beniga orangefärgade blonda flickor i samma ålder som såg ut att ha allt annat i skallen än just det killarna verkade, det ville nästan bli sedda som vuxna. Men jag undrar hur mycket skiljer deras sätt att tänka? Förut så var det at man sa att tjejer utvecklas "2år före killar", men just nu verkar det ju vara nästan 10 år?.. aja jag fattar inte. Jag tror att internet är boven iaf, inte föräldrar och inte annan media, utan internet, där alla kan leka utan sin lilla barnvakt och göra vad man vill när man vill.

Haha, so much "mode" det blev..

8) aja,

ciao reallity

Blondinsimon, en klockren revolutionist !

Ja folket, just nu i denna sekund pågår en revolution i bloggvärlden. Vi säger emot det vi inte vill ha. Blondinsimon är det bästa exemplet just nu. Ni borde hålla ett öga öppet i väntan på framtidens bloggare! blondinsimon.blogg.se


Den ljusa sidan..

..finns inte utomhus i alla fall. Just nu sitter jag i köket och verkligen försöker att skriva om den jädrans konflikten. Försöker förstå bakomliggande orsaker och fan vad mer? Ja, det finns ingen orsak att döda oskyldiga. Så är det bara. Aja, en sak till jag vet ät att jag inte hjälper någon jävel genom att skriva en utredande uppsats om problemet.

Jo, så nu sitter jag och lyssnar på Simple Plans gamla godingar. Ibland känns det sóm det skönaste som finns. Stänger allt plugg ute då -.-.. kanske inte så smart? HA HA!

Tragiskt :)

"Du bist das beste was mir je passiert ist".. I wish.

Beijos
Gabriella

gaah, illamående

Ja, nu sitte rjag hemma, fast jag borde vara i skolan.. :( Mina ögon känns som sand, och jag kunde inte sova inatt.. ont och har typ en seg obehaglig känsla i hela kroppen. Antagligen somnbrist, en av alla hälsofaktorer som inte uppfyllts.. kosten, motionen och den sociala gemenskapen har inte heler varit någorlunda lyckad i helgen. Stressad har jag varit också, vilket jag fortfarande ÄR. Aja, får vila ut idag så att jag mår bättre imorgon. Nya dagar, Nya tag.

Mitt sovrum ser ut som ett bombnedslag. Vi tog ner hyllorna från väggen för att göra om, det var typ 1 vecka sen nu och de ligger fortfarande mot väggen i mitt rum, min kära stol jag kastade kläder på har mamma gett till välgörenhet, så nu, ligger  mina kära dumma kläder på golvet och dammar, ni ska se hur det ser ut. Kläder, böcker, en fet pilatesboll och en massa förvaringslådor som har sin motsata effekt. Önskar att jag hade en fet stor förvaringslåda som jag kunde stoppa de små i.

Btw, jag förstår alla som inte pallar till skolan längre, vet att många hoppar av nuförtiden, men snälla för min skull ni är flera som har gjort det nu, tänk på morgondagen. Jag skulle också kuinnat hoppa av, men det finns inget värre än människor som inte försöker.  En person jag känner är jag verkligen glad över att han/hon lyckats börja om.. hoppas det ordnar sig denna gång.

Juste, på tal om allt och inget. Jag skriver ju om Darfurkonflikten, jag har hittat lite bilder som jag vill dela med mig
av.


Andra bilden visar hur en by såg ut efter att regeringen bombat den. Jag hoppas att ni vet hur lyckosamma ni är som har en dator just nu, och lever. Ni har möjligheter till mycket, tänk på det. Det försöker jag göra iaf.. fastän jag vet att det kan vara jobbigt att hålla uppe allt.

Ja, detta var ett tidigt inlägg från mig. Ska vila ut nu så att jag kommer på fötter.

Ha det bra folks!


Long tome no see!

Jag är den enda..
Eller jag borde vara det. Jag förstår inte att folk klarar sig utan mig i sina liv. Nej, jag är inte självcentrerad, och nej inte heller en egoist. Man ska få ut det man känner och det är så jag känner just nu, på sätt och vis, men samtidigt orkar jag inte med alla som har haft plats i mitt liv och det känns mer än bra att ni är borta ocgh att jag har fått lite mer utrymme till människor som verkligen bryr sig och som jag vet uppskattar mig mer och som jag är.

Jo, sen var det att jag är så besviken på en person. Han vet det. Vill bara skriva att han borde ha fattat från första dagen att jag inte var som han trodde. Jag lyssnar inte på någon, jag gör inte som någon vill, om nu inte jag verkligen känner för det.
_____
Det var ett tag sen jag skrev ett inlägg, jag skulle kunna skriva att jag ursäktar det och att jag kommer bli duktigare med bloggandet, men jag vet att allt det vore lögn, jag har provat förrut, och jag orkar inte bry mig igen.
_____
Fredags - Jag och Carro shoppade lite efter "skolan" i stan, det var kul och skönt, men väskan vägde bly.

Helgen - Katten, som bor hos min pappa, har fått 4 söta små kattungar, skitsöta, de är drygt 4 dagar gamla nu, skitsöta. Jag tycker att vi borde lära oss av kärleken som djur har till sina barn, och att vi borde sluta bråka så mycket, och kriga efter makt och materialism. Jag orkar inte längre att varje dag ska vara en konflikt i sig.

På tal om konflikter, jo alla i min klass vet om det, men ni andra, jag har ett uppdrag att göra i skolan, Den ska in på fredag kl 15. Tog mig 1 vecka att "skriva" en sida, just nu så måste jag skriva 8 till, hur ska jag hinna på 1 vecka? Jag borde lägga i ett kål nu och typ.. skärpa mig. Men ärligt talat, jag vill inte, och jag bryr mig inte.
_____
                                        "Låt aldrig andra människor bestämma vad du klarar av eller inte"