.. :( boring

Fan vad jobbigt med läxor. Jag har niget liv längre.. Jag skulle tittat på en film med Sebbe idag men jag kunde inte få tid till det.. åååh :( <3

Så ska man typ försöka plugga nu då, inget annat att göra.

Generationen som mår psykiskt dåligt

Är jag ensam? Jag menar inte ensam utan sällskap, men i mina tankar... Just nu känner jag ingen människa som verkar må bra. I min omgivning så klagar bara alla, jag är en utav de i mängden. Antigen har man problem, eller så skaffar man problem, det är valen som finns. Depressioner, självmordstankar, hat.. allt sånt har alltfler en hand i.. jag vet inte hur det kommer lösa sig. Om det löser sig?

Jag vill verkligen vara glad jämt och kunna uppmuntra andra i min omgivning, men ibland så måste jag erkänna att jag inte alls mår bra. Jag skulle kunna ge upp nu och skita i allt, men jag gör inte det. Livet är inte alls så meningslöst. Jag blir deprimerad när jag tänker på allt bra jag har åstadkommit i livet. Om jag skulle dö imorgon, vad skulle då min höjdpunkt i livet vara?.. har jag ens någon?  Min familj och mina vänner är några som jag älsar mer än allt, även om jag inte alltid kan visa det. På den senaste tiden har jag insett att jag har närmandeproblem och att jag inte kan öppna mig för folk. Jag kan berätta saker.. men egentligen så är det jag berättar bara något för att ingen ska fråga om saker som händer innuti.. jag kan inte förklara, men jag har nog alltid varit så. Ingen psykolog skulle hjälpa..

Har ni någonsin tänkt att ni är de enda i världen med era problem? Ni är verkligen inte ensamma. Våra i-landsproblem tar kål på oss. Vi har det för bra helt enkelt. Jag kollade pöå en film idag om planeten jorden, och jag kom fram till någonting värdefullt:
Inga pengar i världen kan göra mig lycklig. Jag vill inte bo i ett förorenat hem utan frihet. Hellre skulle jag vilja ha rent luft, rent vatten och frihet.. Jag skulle kunna bo på en liten gräsplätt under ett träd bredvid en flod med de jag tycker om.. Jag behöver inte alla skor, kläder eelr smink.. Behöver inte heller ha den här datorn jag skriver på. Men så länge jag bor här, så måste jag anpassa mig till den hät sjuka idiotiska deprimerande världen. Jag vill inte plugga längre, men jag måstem, jag vill inte vara såhär men jag behöver.. :(

______

Snälla folket, försök att må bättre, för min skull <3


skola, plugg och ;D...

Jag gillar att plugga.. nej det gör jag inte. :/
har så mycket att göra, men ändå så lite.

Jag och Niki har konstaterat att en viss person är "för mycket av en man" för oss :Phahaha, men whyy liksom. =)



(                   Igår ^^ :)               )

Macka whyz 0.o

Tjeena :)
Ni sitter jag här då, och har skiiitont i ryggen. Jag var på afrikansk powerdance för två dagar sen emd Yohanna och Vale, och det kändes inget direkt efter, men efter en dag med min datorväska så hade jag inget mer att säga :P ONT var bara förnamnet. Men vad gör man inte?

Just nu kollar Vale och Veronica på "The Forgotten", en film på 6an.. Jag orkar inte se :P men det verkar bra. Liksom msn och bdb underhåller mig i alla lägen. =)


Dance ;O

Ohshit. Vilken dag! Först vaknade jag astidigt för att typ fixa mitt hår, men det var kaos, fast aja. :) Så hade jag inget att göra i skolan? o.0 åkte helt i onödan egentligen, eller gjorde lite med religions uppgiften bara.

Sen började det roliga ^^, vi skulle till Dans Center och prova olika danser, det var öppet hus, så vi dansade (jag försökte mest dansa) dancehall,  hiphop/locking och typ house ;D haha locking visste jag inte ens fanns. Efter 3 pass på 45 min, var vi sluut. Asså shit va slut vi var! :O Nu sitter jag här och har ont i hela benen.. mest i låren, housen och locking var det jobbigaste :O.. okej, jag var nog bara amatör med iaf!

Nu ska jag typ dra och sova, eller nått, sjukt trött!

I'm just here..

Hey world.
Vad ska man göra? Man vill ju alltid vinna, men man orkar inte satsa. När man väl satsar så satsar man på fel grejer och förlorar i alla fall. Denna gång vet jag inte hur jag ska göra, känns helt off att behöva tro att något jag vill är fel.

Igår skulle jag till gymmet men Yohanna och Vale, men inget blev av det. Hann helt enkelt inte och jag orkade nite heller, idag hände det samma sak. Men jag orkar inte bry mig. Jag fick igår veta att jag inte kommer att få MVG i religion, men med min jkävla dåliga satsning så är jag nte förvånad. Jag analyserade politiken istället för religionen stod det? Jasså.. o.0 ? (hopp finns än, i slutet av period 3 kanske jag lyckas, så mvg är inte utom räckhåll -än.)

Men det kommer ju fler chanser.. jag hoppas att jag integör bort mig lika hårt.

Nu till det positiva i mitt liv.  (?)
Imorgon ska jag med Niki på någon dansskola och prova på olika danser, ser fram emot det, och det ska bli kul.. =)

Har varit i skolan i onödan varje dag denna vecka, eftersom vi inte har haft lektioner, imorgon blire samma sak igen, men det är inte mitt fel, jag orkar inte bara vara hemma, ´trivs i skolan.  Ska nog börja leta sommarjobb snart, har ni några tips? Vill ju ha något att pilla med i sommar, och jag är ju inte i rätt ålder för att bli strippa, so help me.

Aja, borde plugga, men vill inte, orkar inte och framförallt, jag bryr mig inteee!

quiz and shit?

You Don't Need a Man ... or Want One!
Generally, you're very happy being a single woman.
And anyone who has a problem with that... well, that's there problem.
Not that you wouldn't share your life with the almost perfect guy.
You simply won't settle though. Your life is too good to share with some substandard man!

Ursäkta? Vad faan vet dem om mig? Klart jag vill ha en man.. eller tre.

Skola och två töntar.

Hej kära dagbok.
Idag åkte jag till skolan helt onödigt. Inga lektioner, och en knappt en femtedels idrottslektion. Jag tror att jag vet  varför jag kom till skolan idag o.0...  Det var ju såklart för Yaninas och Carros skull. Men jag är rädd för att jag inte har något att göra, de pratar inte ens med mig, :P Undrar varför?

Idag ska jag på Afrodance med Yohanna och Vale, det blir göörkul. :/ om jag pallar träna förstås.

Skolan började riktigt segt.. ska nog ta och göra ett av alla crazy tests som finns på internet och lägga in här. ! BRB bitches :)

Lite skitsnack bakom ryggen :O


:S Jag blir så sjukt störd på den värld jag lever i. Alla kändisar som kunde åstakomma någonting spolar ned allt i toaletten. Senast om britnet var typ att hon tapade kontrollen och har förlorat vårdnaden om sina barn helt. Hon ska tydligen ha kidnappat stackarna. Det här är typ en av tusen saker som hon har gjort som stör mig. Allt hon gör stör mig btw. Raka skallen, flasha allt och typ jag vet inte göra struntmusik, och dessutom bli totallt retuscherad efter all fettsugning som hon redan har åstadkommit. Men att ta skitmycket droger och sen agera som en skit :S tänker hon inte?
 
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1569784.ab <- checka in.

image9


Hennes syster är inte heller så mycket bättre? Om jag vore hon så skulle jag göra allt som min syster INTE gör. Inget förvånar mig längre :O..  Visst, folk som blir gravida tidigt har det aldrig funnits, men hon blir knappst en bra mamma. Skulle bitchslapa henne så hårt. Sen att hon går ut med det till tidningarna också? Flickan är fan i desperat behov av bekräftelse. Hon orkar inte med att alla ljus ska vara riktade mot hennes storasyrra. Aja, jag kan inte sitta här och dömma folk. Lycka till med barnafödandet Jamie Lynn!

image10

*Vill påpeka att jag inte hatar de här människorna, är bara ledsen över att folk som får allt serverat tar fel vägar.. men jag vet ju inte hur jag själv skulle ha gjort..

Gym och Män, fortsättning! (Allmänna klagodagen)

Nu är jag tillbaka :)
Jag skippar mänsnacket. Pallar inte. Men hur mår ni folket? Jag är fortfarande skitszofren av att bara snacka med mig själv, lämna lite kommentarer så att jag inte känner mig så ensam. :( Man måste ju få respns från omvärlden...

Mee hungry.. :( Har typ ätit för lite igen, men jag har ingen apitit. Finns mat men inget som tilltalat mig. Skulle kunna rabbla upp 50 olika rätter och inte vilja smaka på något. :(.. men äta bör man annars dör man. Så vet jag inte längre. Gymmet stängde 2 timmar tidigare idag för att det är trettondagsafton eller något. ? . Jag kännr då ingen som firar det. Orka göra så att min dag blir felplanerad. Så Har jag skitont i Runkmuskeln, nej misstolka detta inte, men typ vid biceps. :( Tränat för hårt.  Jag orkar inte kamma mitt fluffiga hår? Kommer nog slitas snart.  Jag borde verkligen ta hand om allt oftare.  Om jag hade haft en man (läs inte man, utan typ man på engelska) så skulle livet vara mycket lättare. Man skulle kunna få massage och sånt oftare :O folk är ju skitsnåla! Orkar inte ens tänka på det. Jag är ju inte heller så generös men WTF? Jga känner mig som en nöt inne i en pralin asså :( .. ni förstår nog inte hur jag menar.


Peace :) ha d gött!

Gym och män!

Nej det är inte sant. När får man se riktiga hetingar på gymmet egentligen? Det är inte ofta och när det händer så är de gamla.  :O.  Alla män som läser detta, var är ni? det finns bara inga män..

Jag och Yohanna var på gymmet idag, det fanns typ bara män... brb! Ska bara dra till pressbyrån. :) Ska köpa Comviq kompis refil. Man är ju populär? (NOT)

Fyverkerier? Men vaffan..

Jag blev så arg idag. Vi lever i en värld där vi bryr oss allt mer om vår natur. Man börjar göra allt för att stoppa den globala uppvärmingen. Och så, den sista dagen varje år, så släpper en hel värld ut en massa skit i atmosfären, i form av fyverkerier och smällare.. hur mycket fosfor och svavel blir det inte i luften? Kodioxid? .. jag är ingen forskare men man måste nog inte vara så smart för att misstänka sånt. Just nu ligger det en massa skräp på våra gator och en massa skit i skogarna som ingen kommer kunna plocka bort. Jag kunde inte associera fyrverkerierna till en ny början på nästkommande år i alla fall.

Fyverkerier är vackert, men ska hemlösa isbjörnar vara priset vi ska betala för att ha kul på nyårsafton?

Gott nytt 2008

Ja, detta blir mitt första inlägg i år! 1 Januari 2008! Känns lite skumt att för ett år sedan så hade jag ingen aning om vad som skulle hända mig. Saker som jag aldrig trodde skulle hända hände. Och det jag visste skulle hända blev inte alls så som jag tänkt mig. Några saker som är värda att nämna är till exempel avslutningsbalen i nian, sommarlovet, resan till brasilien, alla minnen med min familj som jag så sällan träffar och att börja i gymnasiet. Allt som skulle hända, hände men inte så som jag trodde. Men endå så är det skönt att veta att allt har gått bra. Det finns inget jag har ångrat mig ha gjort i år, fär alla val gav mig något bra.

Igår, (Nyårsafton), så hade jag inga planer att följa. Tänkte sitta hemma eftersom jag inte kunde lämna min syster ensam och dra ut och festa... så hä'r satt jag ocg tyckte synd om mig ocg Vale, min qkolkompis, eftersom vi bara satt hemma och inte alls hade kul. Så kom min mamma på att vi borde dra hela familjen hem till Vale och så kom taxin och vi drog iväg :) Alltid lika skönt med planer som ändras, till det bättre. Vi spelade mopnopol lite, och vi blev lite giriga och rånade banken efter ett tag så.. ja vi sket i det. Vid tolvslaget kramades vi och drack champagne! tihi. ;D  Det var mikn första nyår med min kompis som jag har kännt i snart 5 år!! =)

Jag undrar vad som kommer at hända under denna år, och mina förväntningar är riktigt höga. Jag hoppas att allt blir till det bättre och att mitt nyårslöfte håller sig! jag ska göra allt..<3

Gott nytt år allihop! Jag hoppas att det nya året känns lika lockande för er som för mig.